Avis de voyageurs
Lutje
11/12/2023
Heel gezellig huis op het Ven

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in het jachthuis, het huis is gezellig ingericht en beschikt over alle comfort. Het was heel netjes toen we er arriveerden, en het was lekker warm. ook de kerstversiering was heel stijlvol en gezellig. Onze eigen muziek konden we gemakkelijk afspelen via de smart TV. De haard is wat moeilijk op gang te krijgen in het midden van de winter, de schouw was erg vochtig en koud, dus kregen we eerst veel rook binnen. De kamerindeling is wat onhandig, maar omdat we slechts met 4 personen waren, was ook dat geen bezwaar. Ideale vertrekplaats voor prachtige natuurwandelingen op de hoge Venen, of een bezoekje aan Monschau.

Eddy N.
26/09/2023

Bijna vergeten door te mailen : Gewoon ter kennisgeving : We zagen tijdens een plensbui dat de afvoer dakgoot (kant "parking") blijkbaar verstopt is? Nog 1 opmerking ivm afval : het kan aan ons liggen, maar vonden het niet echt duidelijk. Ook al omdat we begrepen dat "groenafval" in de zwarte vuilnisbak moest, maar durfden dat er niet in gooien omdat daar al glazen (wijn)flessen in lagen. Punt 1 is ter kennisgeving, puntje 2 is een detail. Voor alle duidelijkheid : we hebben GENOTEN van ons verblijf (de passerende herten 2 x daags zijn zeker een troef!!!)

Location Hautes Fagnes:
Beste mevrouw, Bedankt voor uw opmerking We zullen de kroonlijst controleren. Wat de vuilnisbakken betreft: al het afval, ook het groenafval, moet in de zwarte zak en het bedrijf dat de vuilnisbakken verwijdert, is verantwoordelijk voor de sortering.
Dominique J.
09/05/2023

Très beau gite au milieu de la nature, et au calme. Parfait pour les randonnées dans les fagnes.

Malika E.
03/08/2022

Parfait tout simplement !

Catherine K.
13/05/2022

Le chalet est bien situé, à l'écart de la rue de passage, dans un jardin campagnard. Il était propre à notre arrivée, très accueillant, on n'y manque de rien! Le seul paramètre inconfortable est le manque d'insonorisation d'une pièce à l'autre. Le moindre bruit s'entend. Les gens qui parlent, le bébé qui pleure, les ronflements, on partage tout!

Jean-Paul L.
07/03/2022

Etat impeccable, grand confort, calme absolu

De Jong
08/05/2018
Jachthuis Sourbrodt

Geweldig vakantiehuis met prachtig uitzicht en veel privacy. Van alle gemakken voorzien. Indeling qua slaapkamers wat onhandig maar geen groot bezwaar. Gezellig ingericht en van alle comfort voorzien. Grote tuin ( niet afgezet) om te sporten of spelen.

Location Hautes Fagnes:
merci pour cette analyse, et au plaisir de vous revoir une très prochaine fois
Note moyenne
5
Notes
5
5
4
1
3
1
2
1

Vous nous avez fait l'honneur de choisir nos logements et voulez témoigner et partager votre expérience aux internautes ?

Ecrire un avis

Ecrire un avis

Note: